Baobab Zaad Extract

Baobab fruit and seeds

Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad Extract is een hoogwaardig en effectief ingredient in haarverzorgingsproducten zoals shampoos en conditioners. Het is afkomstig van de zaden van het fruit van de Afrikaanse baobab boom, die door velen wordt gezien als superfood

Enkele voordelen van het gebruik van producten met Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract zijn::

  • Anti-aging
  • Superieure schadebeheersing
  • Intense bescherming tegen UV-stress en hitte
  • Voedt diep voor meer handelbaarheid
  • Verzorgt onmiddellijk voor een zachter, gladder gevoel
  • Versterkt de haarstrengen voor een betere gezondheid

Hier zijn enkele extra voordelen van het gebruik van producten met Gehydrolyseerd Adansonia Digitata Zaad / Baobab Extract:

Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad extract is rijk aan vetzuren en vitamines die het haar hydrateren en voeden, waardoor droogte en breuk wordt voorkomen.

De eiwitten in Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad extract helpen de haarvezels te versterken, waardoor ze beter bestand zijn tegen beschadiging.

Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad extract bevat een hoge dosis antioxidanten die het haar, beschermen tegen schade van buitenaf veroorzaakt door onder andere UV-straling en vervuiling.

Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad extract geeft volume en veerkracht aan het haar, waardoor het er volumineuzer uitziet.

De hydraterende en voedende eigenschappen van Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad extract helpen ook om een geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren.

Baobab seed oil can help to add shine and luster to hair, making it look healthy and vibrant.

Gehydroliseerd Adansonia Digitata (Baobab) Zaad extract heeft een anti-age effect door schade te herstellen, het haar sterker te maken, en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling. Het hydrateert en voedt het haar en de hoofdhuid van wortel tot punt. Het haar voelt gladder en zachter aan, met een verhoogde kracht en elasticiteit.