LUXURIATE HAIR SERUM

Verzorg en bescherm je haar met LUXURIATE Hair Serum.
LUXURIATE Hair Serum helpt droog, pluizig haar te behandelen en gespleten haarpunten tegen te gaan. Het bevordert gezond, glanzend en handelbaar haar met een jeugdige uitstraling.
De unieke en gewichtloze Squalenekrachtige en verzorgende eigenschappen dankzij de plantaardigeingrediënten zoals o.a.

Baobab Zaad Olie,

Squaleen, Inca Inchi en Gouden Samphire Extract herstellen
en beschermen .

Verzorg en bescherm je haar met LUXURIATE Hair Serum.

HOOFDINGREDIËNTEN

Inca Inchi olie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Inca Inchi plant, die inheems is in het Amazone regenwoud. In de afgelopen jaren heeft Inca Inchi olie...

Squaleen is een natuurlijke organische verbinding die voorkomt in verschillende plantaardige bronnen. De laatste jaren heeft squaleen aan populariteit gewonnen in de cosmetische industrie, vooral in de bescherming van het haar.

Baobabzaadextract is een natuurlijk ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in haarmaskers om een gezonde haargroei te bevorderen en de hoofdhuid te voeden. Het is afkomstig van de zaden van de baobabboom.

Ricinus Communis Seed Oil, Olive Oil Decyl Esters, Squalene, Dextrin Palmitate, Adansonia Digitata Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Inula Crithmoide Flower/Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linalool, Citral

INSTRUCTIES

Voordat je Luxuriate Hair Serum aanbrengt, was je je haar met een voedende shampoo zoals Luxuriate Shampoo, en volg met Luxuriate Conditioner om je haar te voorzien van nog meer vocht en voedingsstoffen.

Na het wassen van je haar, droog je je haar voorzichtig met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. U kunt ook een haardroger op lage temperatuur gebruiken als u dat liever doet.

Neem een kleine hoeveelheid Luxuriate Hair Serum en breng het aan op de punten van uw haar, waar gespleten punten het meest waarschijnlijk voorkomen. U kunt ook een kleine hoeveelheid serum aanbrengen op de lengte van uw haar voor extra hydratatie en voeding.

Style your hair as usual, and enjoy your healthy, shiny locks with Luxuriate Hair Serum!

LUXURIATE HAIR SERUM